Jaahas, on viime kirjoittelusta kerennyt näköjään vierähtämään viikko jos toinenkin, tämä nyt kyllä oli jo ennalta arvattavissa :)  Blogin kirjoittaminen ei ole ollut päällimmäisenä mielessä ; siitä ovat työt ja koulu ja monet muut asiat pitäneet visusti huolen. Tällä hetkellä päällimmäisenä tekemättömien asioiden listalla pyörii kuitenkin koulupaikan etsiminen ; kerroin jo tuossa aiemmin että haluaisin lähteä Brittien suunnalle opiskelemaan, tätä asiaa onkin jo pitänyt alkaa pikkuhiljaa työstämään. Miksi niillä on niin pirun paljon yliopistoja?  Sopivan koulun löytäminen tuntuu tällä hetkellä aikamoiselta hakuammunnalta. Kriteereistä tärkeimpinä minulla olisivat seuraavat asiat : sijainti. Haluaisin opiskella mieluiten jossain Lontoon lähiseuduilla, en kuitenkaan Lontoossa sen korkean hintatason vuoksi. Myös jokin etelärannikolla sijaitseva kaupunki olisi kiva :) Toisekseen yliopiston pitäisi olla edes suhtkoht hyvin sijoittunut mm. Timesonlinen yliopistojen rankinglistalla. Mitään huippuyliopistoa en ole hakemassa( ei paperitkaan riittäisi sisään asti), mutta joku hyvä tai ns. keskinkertaista parempi olisi hieno juttu. Kolmanneksi yliopistolla pitäisi olla hieman meriittejä kansainvälisyydestä. Haluaisin opiskella ns. monikulttuurisessa opinahjossa ja tutustua ihmisiin eri maailmankolkista. Siinäpä ne pääpointit, näillä perusteilla pitäisi jokin paikka löytää ;)

 Aiemmassa postauksessani en kertonutkaan Italian matkastani sen tarkemmin. Tapasin siellä aivan sattumalta kadulla erään kivan pojan. Olin etsimässä internetkahvilaa(muistelin viime reissusta sellaisen sijaitsevan lähimaastossa) ja ajattelin kysäistä tältä nuorelta mieheltä josko hänellä olisi parempi haju asiasta. Kyllähän hänellä oli ja hän lähtikin minulle gentlemannina näyttämään ko.paikan :) En voinut vastustaa kiusausta vaan kysyin pojalta tämän meiliosoitetta, josko olisi mahdollista vaikka nähdä uudelleen jokin päivä ennenkuin lähden takaisin Suomeen. Yhtä meiliosoitetta rikkaampana jatkoin tyytyväisenä lomaani. Meilailimme muutaman kerran ja vaihdoimme numeroita. Loppureissu oltiinkin sitten yhdessä niin usein kuin pystyttiin ( pojan töitten takia siis vain iltaisin/ öisin :D).

       

 

       

 

Myöhemmin sain tältä kuulla että hän oli minut kadulla huomannut ja jäänyt muka mielenkiinnosta katselemaan jotain (vanhojen rouvien kenkäliike)näyteikkunaa :) Reissun jälkeen oltiin yhteyksissä tekstareitse ja mesessä ja nopeasti hän sanoikin tulevansa käymään Suomessa. Lennot poika varasikin  Ryanairilta (Milano-Tampere-Milano) 27.12.2009-2.1.2010 väliselle ajalle.

Otin pari päivää töistä vapaata ja menin tätä vastaan. Olimme muutaman yön ihanaisen ystäväni SuviTuulen ja hänen kämppiksensä Matin luona jonka jälkeen suuntasimme Helsinkiin. Uusivuosi vaihtui hieman dramaattisissa merkeissä (thanks to minun huonon viinapään ja pojan italialaisen temperamentin) mutta asiat saatiin sovittua ja poitsu lähti kutakuinkin hyvillä mielin takaisin Milanoon.

Reissun jälkeen mietimme hieman että mikä tämä meidän juttu on ts. kuinka vakavaa tästä halutaan ja keskustelun päätteeksi pystyin kutsumaan häntä poikakaverikseni ihan näin virallisesti :)