Alku aina hankalaa, näinhän se on, en tiedä mitä oikein sanoisin ensimmäisessä blogimerkinnässäni mutta kokeillaan nyt jotain. Tuntuu että elämä on tällä hetkellä( etenkin tänä vuonna) ollut yhtä myllerrystä ja ajattelin että ehkä jonkunlaisen päiväkirjan pitäminen helpottaa itseänikin hieman tajuamaan kaikkia tapahtuneita asioita. Pitkään olen miettinyt laatikkopäiväkirjan kirjoittamista, mutta jotenkin vain omalle itselleni kirjoittaminen on tuntunut niin kauhean tylsälle ja vaikealle.Paljon on tapahtunut viimeisen vuoden aikana ja odotan vielä paljon tapahtuvaksi . Tässä blogissa kerron kuulumisiani, ajatuksiani ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. En tiedä vielä kuinka usein tulen tätä kirjoittamaan, toivottavasti into säilyisi vielä näin ekankin postauksen jälkeen...

Kirjoitan tätä ihan yhtälailla itselleni kuin muillekkin. Paljon on kavereita keiden kanssa on tullut pidettyä harmittavan vähän yhteyksiä ja kaikkia pikkuasioita ei parhaidenkaan kavereiden kanssa tule jaettua, täältä he voivat saada hieman päivitystä asioihin( sikäli mikäli jos kiinnostaa ;).  Ja hei heittäkää kommenttia jos satutte eksymään tälle sivustolle!

Alle voisin kirjoittaa pienen summa summarun listan vuoden 2009 tapahtumista. Ihmissuhdeasioita en tässä nyt ala ruotimaan, en niistä ole itsekkään perillä(paljon on sattunut ja tapahtunut silläkin saralla) :)

Tammikuu: Oma kämppä irtisanottuna, 7.1 työharjoitteluun Sloveniaan ( uusia kavereita, juhlimista,maahan tutustumista, asumista kahden pojan kanssa(suosittelen...:D) maailman tylsin työpaikka, aivan tajuttoman komeita miehiä :D)

Helmikuu: Ylen dokumentti ulos telkkarista ( onneksi olin itse ulkomailla eikä tarvinnut olla kotona katsomassa omaa pärstäänsä).

Maaliskuu: 11.3 takaisin Suomeen. Vanhempien luona asustelua. Koulu lähenee loppuaan eikä paljoa tekemistä löydy.

Toukokuu: 8-25.5 Takaisin Sloveniaan. Kavereiden tapaamista ja bilettämistä. Vuoristomökillä UPEA viikonloppu ja viime reissulta jääneet tavarat takaisin Suomeen.

Toisesta koulusta valmistuminen.

Kesäkuu: Ekstemporemuutto Pasilaan Helsinkiin. Sain idean muuttoon (toukokuussa?) ja soitin kaverin messiin, hommasin kalustetun asunnon 1.5 kuukaudeksi tarkoituksena asua Helsingissä vain kesän ajan. Kesäkuu työttömänä vähällä rahalla kituuttaen.

Heinäkuu : Sain töitä! Väliaikainen muutto Laajasaloon tädin luokse missä bunkkasin mm.entisen poikakaverini, nykyisen kaverini kanssa.

Elokuu: Muutto Kumpulaan aivan ihanaan yksiöön. Ensimmäistä kertaa oma asunto tuntuu oikeasti kodille :) Jossain vaiheessa kävin Ruotsissa?

Lokakuu: 25.10-1.11 Italiaan moikkaamaan tuttua. Reissu menikin enemmän tai vähemmän odotusten mukaisesti, alunperin tarkoituksena oli vaan olla yksin liikenteessä ja tutustua paremmin Milanoon. Kohtalolla on vaan hassu tapa heittää ihmisiä tielle. Olen kypsytellyt ajatusta ulkomaille muutosta ja tullut kokoajan vain enemmän siihen tulokseen että en välttämättä haluakkaan jäädä nyt Suomeen opiskelemaan. Kova halu olisi hakea ensi vuonna Englantiin yliopistoon. Businessbusiness. Mutta itseni tuntien en halua lyödä mitään lukkoon, suunnitelmat kun muuttuvat kokoajan.

Marraskuu: Hain Huittisiin kahden kuukauden (maalis-touko)kielikurssille opiskelemaan venäjää. Tärkeä kieli ja henk. koht.pidän sitä myös maailman seksikkäimpänä :D Kurssin hinta vaivaiset >1800€ sisältäen kuitenkin täysylläpidon.

Ehkä tästä nyt saa jonkunlaisen kuvan siitä mitä olen tehnyt tänä vuonna...Moni kun ei oikein tunnu tietävän aina missä asun tai missä olen. Ihana olisi asua jossain asunnossa putkeen pidempäänkin kuin puoli vuotta, mutta tässä elämäntilanteessa se ei ehkä ole mahdollista. Nyt olen Kuopiossa käymässä ja lähdössä ihan kohta mummin luona käymään ja koirien ja ihanan ystäväni Elinan kanssa ulos eli jospa tämä sepostelu riittäisi tältä erää ;)

Bacii, Hanna